Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın ve beraberindeki heyet, Özbekistan Basın Yayın ve Kitle İletişim Üniversitesi Rektörü Şerzad Kudrathocayev ile bir araya gelerek, taraflar arasındaki iş birliği meselelerini ele aldı. Üniversitemiz ve Basın Yayın ve Kitle İletişim Üniversitesi arasında Mevlana ve ikili işbirliği protokolü imzalandı.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Demirel, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Atalan ile TÖMER Müdürü Dr. Yasin Şerifoğlu’nun da hazır bulunduğu görüşmede yeni kurulan Basın Yayın ve Kitle İletişim Üniversitesi ile ilk aşamada talebe değişimi, ortak diploma programı daha sonra ki aşamalarda ise talebelerin Üniversitemizde mastır eğitimi almaları konuları görüşüldü.