Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sevgilioğlu ve beraberinde ki heyet, Kırgızistan Cumhuriyeti ziyaretleri kapsamında daha önceden İlimiz ile kardeş şehir ilan edilen, iktisadi ve ilmi münasebetlerimizin bulunduğu Narın İlini ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sevgilioğlu ve beraberinde ki heyet, Narın Valisi Amanbay Kayıpov, Narın Belediye Başkanı Emilbek Alımkulov ve Narın Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Damira Omuraliyeva’nın içinde bulunduğu heyet tarafından karşılandı.

Valilik ziyaretinden sonra Kastamonu Belediyesi tarafından Narın’da yapılacak olan park ile alakalı Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sevgilioğlu ve heyet yerinde incelemelerde ve keşifte bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın ve Narın Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Damira Omuraliyeva ile Narın Devlet Üniversitesi ve Üniversitemiz ile müşterek yapılacak faaliyetler ve işbirlikleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.