Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sevgilioğlu ile birlikte 05 Temmuz 2018 tarihinde Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Balcı’yı ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında kabul eden Balcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Daha sonra Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi senato toplantısına şeref konuğu olarak davet edilen Rektörümüz ve Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sevgilioğlu, toplantıda Üniversitemiz ve İlimiz hakkında tanıtıcı bilgileri paylaştı. Rektörümüz Kırgızistan’da tanınmış radyolar arasında yer alan Manas FM radyosunun canlı yayınında Kırgızistan ziyaretiyle alakalı mülakat verdi.