Üniversitemiz personeli 19 Haziran 2018 tarihinde Rektörümüzün de iştirakiyle yapılan Bayramlaşma Merasimi münasebetiyle bir araya geldi.

Mevlüt Beyribey Konukevi’nde yapılan Bayramlaşma Merasimine Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın ve Üniversitemizin Akademik ve İdari personeli katıldı. Rektörümüz Aydın Personelimizin bayramını kutladı.

Bayram münasebetiyle bir konuşma yapan Rektörümüz Aydın, Üniversitemiz personelinin bayramını kutlayarak “Bugün burada hep beraber bayramlaşmak için bir araya geldik. Teşekkür ediyoruz şeref verdiniz, Allah İnşallah hepinize nice bayramları huzurla saadetle geçirmeyi nasip etsin. Daha nice bayramlarda da İnşallah sizlerle beraber oluruz.  Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. İnşallah herkes ailesi ve çalışma ortamı ile huzur, mutluluk ve refah içinde olur” dedi.

Bayramlaşma merasimi verilen ikramın ardından son buldu.