Üniversitemizde 2017-2018 Bahar Şenlikleri Spor Müsabakaları kapsamında futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç müsabakalarında dereceye giren talebelerimize kupaları ve madalyaları tertiplenen merasimle verildi.

Futbol erkek kategorisinde Turizm Fakültesi Takımı şampiyon olurken, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi talebelerinden oluşan takım ikinci, Kastamonu Meslek Yüksekokulu Takımı ise üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara mükâfatları Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın tarafından verildi.

Basketbol erkek kategorisinde Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi şampiyon oldu.  İletişim Fakültesi talebelerinden oluşan takım ikinci olurken, Turizm Fakültesi talebelerinden oluşan takımı üçüncü oldu. Dereceye girenler, mükâfatlarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Ayan’ın elinden aldı.

Voleybol bayan kategorisinde şampiyon olan Turizm Fakültesi ve ikinci olan Eğitim Fakültesi ile üçüncü olan Kastamonu Meslek Yüksekokulu talebelerinden oluşan takıma mükâfatları Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Biber tarafından verildi.

Voleybol erkek kategorisinde Eğitim Fakültesi Takımı şampiyon olurken,  Fazıl Boyner Sağlık Bilimleri Fakültesi talebelerinden oluşan takım ikinci, Turizm Fakültesi üçüncü olmaya hak kazandı. Mükâfatları Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Duran Aydınözü tarafından verildi.

Satranç kategorisinde Kastamonu Meslek Yüksekokulu talebelerinden oluşan takım şampiyon oldu. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ikinci, İletişim Fakültesi üçüncü oldu. Talebeler, mükâfatlarını Fazıl Boyner Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Topal’ın aldı.

Masa tenisi kategorisinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi talebelerinden oluşan takım birinci olurken, Eğitim Fakültesi takımı ikinci, Taşköprü Meslek Yüksekokulu takımı ise üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara mükâfatları Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saim Ateş tarafından verildi.

Programın sonunda talebelerimizevermiş olduğu katkılardan dolayı  başarı belgeleri verildi. Talebelerimiz başarı belgelerini İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin’in elinden aldı.