Üniversitemiz Tosya Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümü, Elektrik Programı’nda eğitim gören talebelerimiz tarafından yıl içinde yaptığı çalışmaların sergilendiği ‘Elektrik – Elektronik Teknolojileri’ adlı sergi Tosya Meslek Yüksek Okulu’nda açıldı.

Serginin açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın ve eşi Selma Aydın, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, akademisyenlerimiz, kamu, kurum ve kuruluşların amirleri, talebelerimiz iştirak etti.

Açılışın kurdelesinin kesilmesinin ardından sergiyi gezen Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın ve eşi Selma Aydın, talebelerimizden sergilenen projeler ve tasarımlar hakkında bilgiler aldı. Talebelerimiz tarafından hazırlanan projelerin ve tasarımların araştırılarak uygun olması halinde patent için başvuru yapılacağını da belirten Rektörümüz, çalışmalarından dolayı Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selahattin Kaymakçı ve emeği geçen akademik ve idari personelimiz ile talebelerimize başarılarının devamını temenni etti.

Tosya Meslek Yüksekokulumuz tarafından tertiplenen ‘Elektrik – Elektronik Teknolojileri Sergisi’ 23-24 Mayıs 2018 tarihlerinde ziyarete açık olacak.