Üniversitemizde Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü’nde eğitim gören 25 talebemizin eserlerinin sergilendiği ‘Öğrenci Grafik Tasarım Sergisi’ açılış töreni, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Sergi Salonu’nda yapıldı.Üniversitemizde Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü’nde eğitim gören 25 talebemizin eserlerinin sergilendiği ‘Öğrenci Grafik Tasarım Sergisi’ açılış töreni, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Sergi Salonu’nda yapıldı.

Kastamonu yöresel ürünlerinin ve kültürel yapıların storybord çalışmaları,Tipo grafik düzenlemede hayvan tasarımları, 3 boyutlu doğal objenin endüstriyel malzemelerle tanımlamaları, tipo grafik düzenlemede logo çalışmalarından oluşan eserlerin sergilendiği ‘Öğrenci Grafik Tasarım Sergisi’nin açılışını Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kaçar, Akademisyenler ve talebelerimiz tarafından yapıldı.

03 Nisan Salı günü açılışı yapılan ‘Öğrenci Grafik Tasarım Sergisi’, 06 Mayıs Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.