Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, İstanbul’da 15-17 Mart 2018 tarihinde Kafkasya Üniversiteler Birliği tarafından Maltepe Üniversitesi ev sahipliğinde tertiplenen 7. Kafkasya Üniversiteler Birliği Kongresini iştirak etti.

Programa şeref konuğu olarak katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a Fahri Doktora tevdi merasimi tertiplendi. Merasimin ardından Kafkasya Üniversiteler Birliği’ne yeni üyelerine katılım merasim tertip edildi. Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, gün içerisinde Kafkasya Ortak Bilim Ağı Paneline iştirak etti ve akabinde panele katılan Rektörler ile değerlendirme toplantısı yapıldı.