15-17 Mat 2018 tarihleri arasında Antalya da tertiplenen Türkiye Üniversiteler Bilek Güreşi Şampiyonasında Üniversitemizi Erkekler 55 kg dalında sağ ve sol bilek müsabakasında temsil eden Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz talebesi Hasan Tetik altın madalyaların sahibi oldu.  Talebemiz başarısını paylaşmak için, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret etti.  Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın talebemizi tebrik ederek ;” Talebemizi tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını temenni ediyoruz. Spora olan katkılarımız devam edecektir. “ dedi.  Ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, talebemize madalyalarını takdim etti.