Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Üniversitemiz 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni kapsamında öğrencilerimizle, “Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP öğrencilerimiz ile buluşuyor” başlıklı söyleşide bir araya geldi.

Programın moderatörlüğünü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kasım Yenigün’ün yaptığı söyleşide öğrencilerimiz, Meclis Başkanı Şentop’a Türkiye’nin yerli ve milli teknolojik gelişmeleri, eğitim, siyaset, kültür ve sanat, yeni yasama yılı çalışmaları ile yeni anayasa hazırlıkları, gelecek planlamaları ve hedef önerilerine yönelik pek çok konuda sorular sordu.

TBMM Başkanı Şentop, oldukça detaylı ve sıcak bir üslupla öğrencilerimizin sorularını cevaplayarak, sohbet etti.

Programa, Vali Avni Çakır, Milletvekilleri Metin Çelik ve Hakkı Köylü, Belediye Başkanı Op. Dr. Galip Vidinlioğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’da katıldı.

Program sonunda öğrencilerimiz, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ile hatıra fotoğrafı çektirdi.