aday ogrenci mobil

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu 16 Ekim 2020 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Üniversitemiz ve devam eden spor yatırımları hakkında bilgiler verdi. Desteklerinden ötürü Sayın Bakanımıza teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, üniversitemizin şeref defterini imzaladı. Ziyaret, hediye takdimi ile son buldu.

Ziyaretin ardından Bakan Kasapoğlu, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte kampüsümüz ve çevresinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı yurtlarda incelemelerde bulundu.