MEMUR-SEN heyeti İl ziyaretleri kapsamında Rektörümüzü ziyaret etti. Ziyarete MEMUR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Sağlık-Sen Başkan Vekili Semih Durmuş , Kastamonu MEMUR-SEN konfederasyona bağlı Şube Başkanları katıldı.

MEMUR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu’ Kastamonu Üniversitesi yeni kurulan bir üniversite olmasına rağmen oldukça başarılı bir yerde. Üniversitenin her zaman yanındayız. Ortak iş birliğine hazırız. Rektörümüzün verdiği destek için teşekkür ediyorum’ dedi.
Rektör Aydın da ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi . Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın Üniversitenin genel durumu hakkında bilgi verdi. Sendikaların toplum için önemli kurumlar olduğunu belirtti.

Ziyaret karşılıklı hediye takdiminin ardından son buldu.