Türkiye Eskrim Federasyonu Eski Başkanı Müminhan Bilgin üniversitemizi ziyaret etti.

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bilgehan Baydil ve Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oytun Emre Sakıcı ile birlikte rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret eden Müminhan Bilgin, Türkiye’de ki Eskrim’in gelişimi ve geleceği hakkında Rektör Aydın’a bilgi verdi.
Kastamonu Eskrimine verdiği desteklerden dolayı Rektör Aydın’a teşekkürlerini ileten Bilgin, Türkiye’de eskrimin durumu ve sorunları hakkında bilgi verdi. Ziyarette üniversite ile beraber çalışmaların yürütülmesi eskrimin daha da ileriye taşınması konuları ele alındı.

Rektör Aydın sporun her dalının Kastamonu Üniversitesi için çok önemli olduğunu dile getirerek, bu konuda ellerinden geleni yaptıklarını ve bundan sonra da yapacaklarını söyledi. Ayrıca ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın teşekkürlerini iletti.
Ziyaret hediye takdiminin ardından son buldu.