aday ogrenci mobil

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Parlayan Yıldız Konukevi, Kuzeykent yerleşkesi Turizm Fakültesinde hizmet vermeye başlamıştır.

Konukevi, konaklama bölümü ve restoran ile Kastamonu Üniversitesi mensuplarına (çalışan, emekli ve öğrencileri) ve kamu görevlilerine hizmet vermektedir.

Konaklama bölümü 6 oda, 14 yatak kapasitelidir. Doğalgaz ısıtma sistemli konukevinde her odada modern wc-banyo, mini buzdolabı, ücretsiz wireless bağlantısı,  telefon, 24 saat sıcak su ve televizyon bulunmaktadır.

ODA FİYATLARI (ROOM RATES)

parlayan yildiz oda fiyatlari 2019

NOT : Fiyatlarımıza KAHVALTI dahildir / Prices are inclusive of BREAKFAST.

Konukevi İletişim: 0366 280 37 47

Kastamonu Üniversitesi Prof.Dr. Mevlüt Beyribey Konukevi Kuzeykent yerleşkesinde 12.12.2014 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlamıştır. Konukevi, konaklama bölümü ve kahvaltı salonu ile Kastamonu Üniversitesi mensuplarına (çalışan, emekli ve öğrencileri ) ve kamu görevlilerine çam ormanları arasında, doğa ile içiçe huzurlu bir atmosferde hizmet vermektedir.

Konaklama bölümü 13 oda, 26 yatak kapasitelidir. Doğalgaz ısıtma sistemli konukevinde her odada modern wc-banyo, mini buzdolabı,  ücretsiz wireless bağlantısı,  telefon ve 24 saat sıcak su bulunmaktadır.

Konukevinde, misafirlere konaklama ücretine dahil olarak 08:00–10:00 saatleri arasında tabak kahvaltı verilmektedir. Kahvaltı salonu 80 kişi kapasiteli olup salon bu saatlerin dışında farklı etkinlikler için de kullanılabilmektedir. Rezervasyon yapılması halinde yemekte verilmektedir.

Konukevi İletişim: 0366 280 32 00

Kastamonu Üniversitesi Konukevi Konaklama Fiyatları

MEVLÜT BEYRİBEY KONUKEVİ  TEK KİŞİ ÜCRETİ  ÇİFT KİŞİ ÜCRETİ SUİT ODA       TEK KİŞİ  ÜCRETİ  SUİT ODA ÇİFT KİŞİ ÜCRETİ
ODA FİYATI 60,00 ₺ 90,00 ₺ 100,00 ₺ 140,00 ₺

NOT: 0-3 Yaş Arası ÜCRETSİZ.

03-10 Yaş Arası %50 FİYAT İNDİRİMİ UYGULANIR. ODA FİYATLARINA KAHVALTI DAHİLDİR.

Kastamonu Üniversitesi 2020/36 sayılı ve 13.02.2020 tarihli Yönetim Kurulu Kararı

Aylık Yemek Listesi