Su Sporları, Su ve Sualtı Uygulama ve Araştırma Merkezi Dalış Eğitimleri Kesin Kayıtları Başladı

Kastamonu Üniversitesi Su Sporları, Su ve Sualtı Uygulama ve Araştırma Merkezi dalış eğitimi kayıtları başlamıştır. Başvuru için gerekli belgeler kursiyerler tarafından eksiksiz bir şekilde doldurulup tamamlandıktan sonra, başvurular Su Ürünleri Fakültesi binasında Arş. Gör. Dr. Ali Eslem KADAK'a  şahsen yapılacaktır.

Her ayın ilk iki haftası teorik dalış eğitimi ve takip eden iki hafta havuz dalışları yapılacaktır.

Başvuru için gerekli belgeler:

Kurs başvuru formu

Risk muafiyet formu

Sportif dalış sözleşmesi

2 adet vesikalık fotoğraf

Sağlık ocağından alınacak dalışa engeli yoktur raporu

Banka Dekontu (Ziraat Bankası Kastamonu Şubesi Hesap Adı: Kastamonu Üni. Döner Sermaye İşl. Müd. IBAN: TR750001000151648552295003)

NOT: Banka dekont açıklamasına TC Numarası yazılmalıdır.

Ücretler:

1* Dalıcı (400TL)

2** Dalıcı (450TL)

3*** Dalıcı (500TL)

Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Merkez/ KASTAMONU

Tel: (0366) 280 2308

Fax: (0366) 280 2313

Su Sporları, Su ve Sualtı Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 3 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.