PAK-TÜRK 2017

Pak-Türk Programı kapsamında yapılacak başvurularda Proje ortağı olarak düşünülen Pakistan Üniversitesi ile Üniversitemizin Mevlana Değişim Programı Protokolü imzalamış olması gerekmektedir. Proje ile ayrıntılı bilgiye YÖKSİS sistemindeki "Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı" sekmesinden, Çağrılar bölümünden ulaşılabilir.

PROJE YAPILABİLECEK ALANLAR:

- Smart Transportation Systems

- Material Science

- Sustainable Environmental Technologies

- Food Technologies

- Energy Technologies

- Robots And Smart Systems

PROJE EKİBİNDE;

En az 1 Giden Öğretim Elemanı (en az 15 gün)

En az 1 Gelen Öğretim Elemanı (en az 15 gün)

En az 1 Gelen ya da Giden lisans üstü (yüksek lisans ya da doktora) Öğrencisi (1 dönem ya da 2 dönem) olmak zorundadır.

Projeye Araştırma Görevlisi öğretim elemanı olarak eklenemez.

Pak-Türk 2017 Proje başvurusu yapacak Proje Yürütücüsü Öğretim Elemanlarının en geç 31 Ağustos 2017 tarihi mesai bitimine kadar https://yoksis.yok.gov.tr adresinden kendi YÖKSİS sistemlerinden "Genel İşlemler" menüsünden "Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı" sekmesinden, Başvurularım, +Yeni Başvuru butonundan istenen veri girişlerini eksiksiz yapmaları gerekmektedir. Başvuruların çıktısı Üniversitemiz Mevlana Koordinatörlüğü tarafından YÖKSİS sisteminden alınıp Rektör imzalı üst yazı ile YÖK Başkanlığına iletilecektir.

Mevlana Değişim Programı Koordinatörlüğü

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.