Erasmus Koordinatörlüğü

Yrd. Doç. Dr. Mustafa EĞİLMEZ

Yrd. Doç. Dr. Murat FİDAN

Yrd. Doç. Dr. Mustafa BOSTANCI

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ TARİH VE ARKEOLOJİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

Çocuk Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

MÜDÜR V. : DOÇ. DR. Selahattin KAYMAKCI

Duyurular

Kastamonu Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü olarak 25.04.2017 Salı günü Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Spor Salonu'nda saat 15.30'da düzenleyeceğimiz ve Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahri ATA'nın konuşmacı olarak yer alacağı "Tarih Eğitiminde Müzelerin Kullanımına Bir Örnek: Nikola Tesla Müzesi ve Türk Ziyaretçileri" konulu konferansta Sizleri de aramızda görmekten büyük onur duyarız.

Müdür V.

Kastamonu Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü olarak düzenleyeceğimiz "Çocuk İstismarının Farkında mıyız?" konulu panelde Sizleri de aramızda görmekten büyük onur duyarız.

Müdür V.

Kastamonu Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü olarak düzenleyeceğimiz "Tarih Eğitimi ve Çocuklarda Tarihsel Düşünmenin Gelişimi" konulu panelde Sizleri de aramızda görmekten büyük onur duyarız.

Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi

MÜDÜR : YRD.DOÇ.DR. KAAN YILMAZ

Erasmus +

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.