Erasmus Koordinatörlüğü

Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Kastamonu Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi, 01.12.2008 tarih ve 27071 sayılı Resmi Gazete’de Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği yayımlanarak kurulmuş ve 02.01.2009 tarihinde faaliyetine başlamıştır.

MİSYONUMUZ (ÖZGÖREV)

Kastamonu Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesinin idari, malî ve teknik işlerini, yasal mevzuat ve işletmecilik ilkelerine uygun biçimde yürüterek, faaliyet alanlarımız kapsamında yapılacak döner sermaye işlerinden elde edilecek gelirlerin uygun ve verimli bir şekilde değerlendirilmesini sağlamaktır.

VİZYONUMUZ (ÖZGÖRÜŞ)

Yenilikçi, Çağdaş, Bilimsel ve Teknolojik gelişmeleri çalışmalarına yansıtan, Çalışkanlık, Doğruluk, Güleryüz ve Kaliteyi ilke edinmiş personeli ile döner sermaye gelirlerini artırıcı çalışmalar üreten ve elde edilen kaynakları en verimli şekilde kullanan örnek bir Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü olmaktır.

KUZEYKENT KAMPÜSÜ 37100/ KASTAMONU

Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

• Faks : + 90 366 280 13 90
  • web : http://www.kastamonu.edu.tr/

İşletme müdürü:

• Refiye YALÇIN

Tel: 0366 280 44 00

Şef

Şükran ATİK

Tel: 366 280 44 02

Şef

Erkan ARSLAN

Memur

Fatih ÇETİN

Erasmus +

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.