Erasmus Koordinatörlüğü

Genel Bilgi

Misyonumuz

Üniversitedeki teorik-akademik birikimin üretime yardımcı olması ve endüstrideki pratik bilginin üniversiteye transferinde etkin rol alarak bölgemizde Üniversite-Sanayi ortaklığının geliştirilmesine katkı sağlamak.

Hedeflerimiz

• Üniversite-Sanayi ortaklığını geliştirmek ve sonuçların üretime aktarımını hızlandırmak
  • İşbirliğini daha verimli hale getirmek için gerekli proje ekiplerini kurmak
  • Akademik-Teorik bilgiyi sanayiye aktarmak
  • Üniversitede ve sanayideki birimlerin ortak kullanımını sağlamak
  • Sanayi ve iş dünyası temsilcilerinin tecrübelerini, öğrencilere aktarımını sağlamak
  • Ürün standardizasyonu, ürünün kalitesinin arttırılması, ürünün maliyetlerinin azaltılmasında, işletmelere katkı sağlamak.
  • Staj programlarının verimliliğinin arttırılması
  • Yüksek lisans ve doktora tezlerinin sanayi ve üretim odaklı olmasının sağlanması

Yönetim

Müdür  : PROF. DR. FATMA KANDEMİRLİ

Müdür Yardımcısı
Müdür Yardımcısı

Prof. Dr. Fatma Kandemirli

Prof. Dr. Özkan Küçük

Doç. Dr. Bayram Kıran

Yrd. Doç. Dr. Nejdet Gültepe

Yönetmelik

İletişim

Erasmus +

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.