Erasmus Koordinatörlüğü

Ücretsiz Rusça Kursu

Gençlik ve Kariyer Merkezi Projesi

Üniversitemiz tarafından yürütülmekte olan Gençlik ve Kariyer Merkezi Projesi Kapsamında ücretsiz Pratik Rusça Kursu düzenlenecektir. Kursa katılmak isteyenlerin 05.08.2014 tarihine kadar ekli ön kayıt formunu doldurup mail aracılığı ile ulaştırmaları yeterli olacaktır.

Toplam 72 saat sürecek olan kurs 09.08.2014 tarihinde başlayıp Cumartesi ve Pazar günleri 3’er saat olmak üzere yapılacaktır. Kontenjan 20 kişi ile sınırlı olup katılımcıların genel temayülleri doğrultusunda kurs saat ve günlerinde değişiklik yapılabilecektir.

Ön Kayıt Formu

Çift Anadal Başvuru ve Kayıt Kılavuzu

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ

2014 – 2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

ÇİFT ANADAL BAŞVURU VE KAYIT KILAVUZU

Başvuru ve Kayıt Takvimi:

21 Temmuz-15 Ağustos 2014      Başvuru (Başvuru Formu ( EK-1)

01-05 Eylül 2014                             Başvuruların değerlendirilmesi ve Değerlendirme sonuçlarının ilanı

08-12 Eylül 2014                            Kayıt hakkı kazananların kayıtları

(Kazananların listesi ilgili Fakülte Dekanlıklarının panolarında ilan edilecektir)

08-17 Eylül 2014                          Ders intibak formunun (öğrenci tarafından)  Bölüm Başkanlığından imza karşılığı alınması.

Başvuru Koşullarına Ulaşmak için tıklayınız.

Lisans Programları İçin Çift Anadal Kontenjanları için tıklayınız.

Çift Anadal Yapılması Uygun Görülen Bölüm ve Programlara ulaşmak için tıklayınız.

Resim-İş Öğretmenliği Özel Yetenek Sınav Kılavuzu

Resim-İş Öğretmenliği Özel Yetenek Sınav Kılavuzu'na BURADAN ulaşabilirsiniz.

Kastamonu Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabul Sınavına Girecek Adayların Dikkatine

SINAVA AZERBAYCAN’DA GİRECEK OLAN ADAYLAR

Sınav Tarihi

25.06.2014

Sınav Saati

10:00 (Azerbaycan saati ile)

Sınav Yeri

Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi Türk Dünyası İşletme Fakültesi

NOT:  Sınava girecek öğrencilerin en geç saat 09.30’da sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

SINAVA İSTANBUL’DA GİRECEK OLAN ADAYLAR

Sınav Tarihi

25.06.2014

Sınav Saati

Sınav Yeri

Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampusu B-Blok ( B401, B402, B403)

Erasmus +

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.