Kantin İhaleleri

Üniversitemiz Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü Abana Sabahat-Mesut Yılmaz  Meslek Yüksekokulu binası bünyesinde bulunan 125 m² kantin yerinin kiralama işi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi gereğince pazarlık usulü ile ihale edilecektir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Üniversitemiz Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü Cide Rıfat Ilgaz  Meslek Yüksekokulu binası bünyesinde bulunan 173 m² kantin yerinin kiralama işi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi gereğince pazarlık usulü ile ihale edilecektir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.