Üniversitemiz TOEFL iBT® Sınav Merkezi Faaliyetlerine Başlamıştır.

Kastamonu Üniversitesi, Yabancı Diller Eğitim, Araştırma  ve Sınav Koordinatörlüğü tarafından TOEFL iBT®  Sınavları İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binası Zemin katta bulunan Sınav Merkezinde Yapılmaya Başlamıştır.

TOEFL iBT®         Sınav Tarihleri İçin Ayrıntılı Bilgiye Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ.

TOEFL iBT®        Sınavları Hakkında Ayrıntılı Bilgiye Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.