Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans, II. Öğretim Tezsiz Yükseklisans ve Doktora Öğrenci Alım İlanı

T.C.

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsüne Bağlı İlgili Anabilim Dallarına, 2017-2018 Akademik Yılı Güz Yarıyılı İçin Tezli Yüksek Lisans, II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına Öğrenci alınacaktır. Programlara İlişkin Kontenjanlar, Müracaat Şartları ve Müracaat Takvimi aşağıda belirtilmiştir.

Anabilim Dallarına Ayrılmış Müracaat Tarihleri Dışında Kesinlikle Müracaatlar Kabul Edilmeyecektir.

· Tezli Yüksek Lisans Programları, Kontenjanları, Müracaat Şartları ve Müracaat Takvimi İçin Tıklayınız.

· Tezsiz Yüksek Lisans Programları, Kontenjanları, Müracaat Şartları ve Müracaat Takvimi İçin Tıklayınız.

· Doktora Programları, Kontenjanları, Müracaat Şartları ve Müracaat Takvimi İçin Tıklayınız.

· Başvuru Belgeleri için tıklayınız.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.