BAP Koordinatörlüğü Önemli Duyuru

Üniversitemizin değerli akademik ve idari personeli;

26.11.2016 tarih ve 29900 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan “YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ HAKKINDA YÖNETMELİK” e göre Bap Koordinatörlüğü tarafından desteklenen projeler kapsamında satın alınan tüm malzemeler Rektörlük Özel Kalem birimi altında taşınır kaydına girecektir. Bu nedenle proje yürütücüsünün bağlı bulunduğu birim/fakülte/yüksekokul tarafından taşınır kaydı yapılmayacaktır. Rektörlük Özel Kalemi birimi tarafından kayda alınan taşınırlar proje yürütücüsünün bağlı bulunduğu birim/fakülte/yüksekokula daha sonra devredilecektir.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.