Ziraat Katılım Bankası Organizasyon ve Eğitim Müdürü Rektörümüzü Ziyaret Etti

Ziraat Katılım Bankası Organizasyon ve Eğitim Müdürü Köksal Sarıca ve Ziraat Katılım Bankası Kastamonu Şubesi Müdürü Mustafa Peker Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı ziyaret etti.

Ziyarette yapılan görüşmede Katılım Bankacılığı konusunda Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’a bilgiler veren Ziraat Katılım Bankası Organizasyon ve Eğitim Müdürü Köksal Sarıca, katılım bankacılığının tanınması konusunda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile müşterek olarak Nisan ayının ilk haftasında program tertiplemek istediklerini Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’a iletti.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, katılım bankası tanıtılması konusunda gereken desteği vereceklerini belirtti.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 3 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.