Rektörümüz, Kastamonu Belediye Başkanı ile Görüştü

Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın 01 Şubat 2018 tarihinde Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile görüştü.

Görüşmede, 2018 Yılı Türk Dünyası Kültür Başkentliği kapsamında yapılacak faaliyetler, Üniversitemiz Külliyesi içerisinde Kültür Başkentliği kapsamında yapılması planlanan kültür merkezi projesi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Kastamonu Belediyesi tarafından Merkezi Laboratuvarımızın çevre düzenlemesi konusu görüşüldü.

Rektörlük makamında yapılan görüşmede Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’a hediye takdim etti.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 3 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.