Ahmet Yesevi Üniversitesi ile Müşterek İlmi Faaliyetler ve İş Birliği Konuları Görüşüldü

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın ile görüştü.

Görüşmede Üniversitemiz ile Ahmet Yesevi Üniversitesi arasında Türk Dünyası Kültür Başkenti faaliyetleri, müşterek ilmi faaliyetler ve iş birliği konuları görüşüldü. Prof. Dr. Musa Yıldız Üniversitemiz şeref defterini imzaladı. Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Prof. Dr. Musa Yıldız’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendisine teşekkür etti.

Ziyaret karşılıklı hediye takdimi ile son buldu.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 3 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.