Hazerbey Okulları’ndan Rektörümüze Ziyaret

Hazerbey Okulları Kurucu Müdürü Orhan Hazer, Hazerbey Okulları Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Nalan Kutay ve Hazerbey Okulları Ortaokul Müdürü Tuğba Kuzucu, 11 Ocak 2018 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Üniversitemizin eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, sportif ve sosyal faaliyetleri ile sosyal imkânları konusunda Hazerbey Okulları’nın daha fazla yararlanması, eğitim gören talebelerin Üniversitemizi tanıması ve Hazerbey Okulları’nın Üniversitemizi tanıtması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.