Rektörümüz, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" Oylamasına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak "Haber", "Hayat" ve "Spor" kategorilerindeki fotoğraflar arasından 3 eser için oy kullandı.

Haber kategorisinde Özkan Bilgin'in "Mehmetçik’in Bayram Namazı” fotoğrafını seçen Rektörümüz Prof. Dr. Aydın, Hayat kategorisinde Bruno Bierrenbach Feder'in "Mundari Kabilesi" fotoğrafını seçti. Spor kategorisinde Mario Strmotic'in "Bünyamin Sezer" adlı fotoğrafına oy verdi.

Rektörümüz Aydın, Anadolu Ajansının (AA) “Yılın Fotoğrafları” oylamasında fotoğrafları seçerken şunları ifade etti. “Anadolu Ajansı’mız yurt içinde ve yurt dışında önemli görevler yürütmektedir. Anadolu Ajansının her yıl gelenek haline getirdiği yılın fotoğrafları yarışmasında çok güzel fotoğraflar içinden bize göre en güzelini seçmeye çalıştık. Anadolu Ajansımızı tebrik ediyoruz. Fotoğraf çeken basın mensuplarımızın teşvik edilmesi hususunda da güzel bir uygulama olduğunu düşünüyorum" dedi.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.