Üniversitemiz Senatosu’ndan Ülkemize Yönelik Komplo Teşebbüslerini Kınama Mesajı

Son dönemde Türkiye Cumhuriyeti’nin milletlerarası itibarını zedelemeye yönelik olarak gerek yurtiçinde ve gerek yurtdışında yapılan teşebbüsler ile alakalı gelişmeleri büyük bir teessürle takip ediyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bekasını tehdit edecek, aziz milletimizin birlik ve beraberliğine gölge düşürecek her türlü teşebbüsü tel’in eder; Kastamonu Üniversitesi olarak, her daim devletimizin yanında olduğumuzu ilan ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.