Irak Büyükelçiliği Ankara Kültür Ataşeliği Kültür Müsteşarı'ndan Rektörümüze Ziyaret

Irak Büyükelçiliği Ankara Kültür Ataşeliği Kültür Müsteşarı Doç. Dr. Mustafa Wahby Jaber ve Gıyaseddin Haznevi Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında yapılan ziyarete, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Irak Büyükelçiliği Ankara Kültür Ataşeliği Kültür Müsteşarı Doç. Dr. Mustafa Wahby Jaber, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Sezgin Ayan katıldı.

Görüşmede Üniversitemizde öğrenim gören Irak uyruklu talebelerin durumları hakkında konular ele alındı. İleride yapılabilecek işbirliği konularında ortak görüşler paylaşıldı.

Ziyaret hediye takdiminin ardından son buldu.

Ziyaret sonrasında Rektörümüz ve Irak Büyükelçiliği Ankara Kültür Ataşeliği Kültür Müsteşarı Doç. Dr. Mustafa Wahby Jaber Üniversitemiz Külliyesi ziyaret etti. Merkezi Laboratuvar ile Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi hakkında bilgiler alan Kültür Müsteşarı Doç. Dr. Mustafa Wahby Jaber; Merkezi Laboratuvar ile Bilgehan Bilgili Merkezi'nin çok büyük gelişim göstermiş olduğunu belirterek, Üniversitemiz araştırmacı ve akademisyenlerinin çok nitelikli çalışmalar yaptığını, bilimsel çalışmaların ve Kastamonu Üniversitesi'nin teknik teçhizatının çok iyi olduğunu dile getirdi.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.