Ak Parti Merkez İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu’ndan Rektörümüze Ziyaret

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Faruk Özdemir ve Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Faruk Özdemir’e yeni görevinin Ülkemize ve milletimize hayırlı olması temennisinde bulundu ve Üniversitemiz hakkında tanıtıcı bilgiler paylaştı.

Ziyarette konuşan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Faruk Özdemir teşekkürlerini ileterek; “Üniversite olarak çok bütünleştirici, çok güzel çalışmalarınız var. Özellikle Türk Dünyasından, İlimize gelen öğrencilerimiz ile ve orada bulunan Üniversitelerimizle alakalı yapılan çalışmaları izliyoruz” dedi.

Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.