Vakıfbank Batı Karadeniz Bölge Müdürü Rektörümüzü Ziyaret Etti

Vakıfbank Batı Karadeniz Bölge Müdürü Niyazi Türedi ve Kuzeykent Şube Müdürü Ali Yavuzdağ Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında yapılan ziyarette, Üniversitemiz ve Vakıfbank’ın çalışmaları hakkında değerlendirmeler yapıldı. Rektörümüz Aydın ziyaretlerinden dolayı Vakıfbank Batı Karadeniz Bölge Müdürü Niyazi Türedi’ye teşekkür ederek, çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Vakıfbank Batı Karadeniz Bölge Müdürü Türedi ise Kastamonu Üniversitesi’nin başarılarından dolayı Rektörümüzü tebrik ederek, Üniversitenin çalışmalarını desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Ziyaret, fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.