Üniversitemiz Belki de Sensin Topluluğu Rektörümüzü Ziyaret Etti

Üniversitemiz Belki de Sensin Topluluğu  2 - 8 Kasım’ın “Lösemili Çocuklar Haftası” olması hasebiyle Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Belki de Sensin Topluluğu adına Topluluk Başkanı Burak Kılıç, Lösemi hastalığını tanıtmayı, lösemili çocukların ve ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu vesileyle toplumu bilinçlendirme konusunda verdiği desteklerden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’a teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın; “Lösemi hastalığının tanıtılması ve toplumun bilinçlendirilmesi hususunda Üniversitemiz Belki de Sensin Topluluğu’nu yaptığı etkinliklerden dolayı tebrik ediyoruz. Üniversite olarak Topluluğumuz adına elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Belki de Sensin Topluluğu Başkanı Burak Kılıç, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı 04 Kasım 2017 tarihinde tertiplenecek olan Lösemi hastaları için farkındalık yürüyüşüne davet etti.

Ziyaret, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’a desteklerinden dolayı verilen hediye takdimi ile son buldu.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.