Rektörümüz Diyanet İşleri Başkanı’nı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Kastamonu İl Müftüsü Osman Aydın ve Üniversitemiz Turizm Fakültesi Dekanı ve Muhammed Alparslan Han Camii ve Külliyesi Yaptırma Ve Yaşatma Derneği Başkanı Prof. Dr. Saim Ateş, görevine yeni atanan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a yeni görevinin Şahsına ve Ülkemize hayırlı olması temennisi ile Muhammed Alparslan Han Camii ve Külliyesi yapımına verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyaret hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.