Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, İş Adamı Yahya Kığılı’yı Ziyaret Etti

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Arslan, Kastamonulu İş adamları Remzi Gür ve Mehmet Umur Hayat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kığılı’yı ziyaret ettiler.

Ziyarette Kastamonu hakkında görüşler paylaşılarak, gündeme dair değerlendirilmelerde bulunuldu.  Ayrıca görüşmede İş adamı Yahya Kığılı’nın yapmayı planladığı İlahiyat Fakültesi binası da gündeme geldi, Fakülte binası ile ilgili çalışmaların devam ettiği ve ilerleyen günlerde inşaatın başlayabileceği ifade edildi.

Ziyaret hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Kastamonu Üniversitesi

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.