Rektörümüzün Kurban Bayramı Mesajı

Toplumu bir araya getiren, birlik, beraberlik ve dayanışma hissiyatının en azamî şekilde yaşandığı bayramlar, maddi ve manevi kültürümüzün temelini teşkil eden mukaddes günlerdir.

Asırlar boyu dünyada sulh ve adaletin tesis edilmesine liderlik eden büyük bir medeniyetin mirasçıları olarak bizler, geçmişte olduğu gibi gelecekte de bayramların hâsıl ettiği bu müstesna hisleri muhafaza ederek, gelecek nesillere aktarmaya millet olarak devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Üniversitemizin kıymetli personeli ve öğrencilerimiz olmak üzere, ilimizin, milletimizin ve bütün İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; sulh ve huzurun hâkim olduğu bir dünyada birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz nice bayramlara vasıl olmayı Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Prof. Dr. Seyit AYDIN

Rektör

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.