İstamonu Fuarcılık’tan Rektörümüze Ziyaret

İstamonu Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karadeniz, Rektörümüz Prof.Dr Seyit Aydın'ı ziyaret etti.

Ziyarette Karadeniz; 27-30 Haziran 2018 tarihinde İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek olan Kastamonu, Bartın, Düzce, Bolu, Çankırı, Düzce, Karabük, Sinop İllerinin ’de dahil olduğu 8 İl ve 76 İlçeyi kapsayan Türkiye'deki ilk ve tek bölgesel fuar Batı Karadeniz Tanıtım, Turizm ve İş birliği Fuarı (BAKAF) hakkında Rektörümüze bilgi verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken BAKAF’ı önemsediğini ve fuara Üniversite nezdinde destek sunulabileceğini kaydetti.

Ziyarette İstamonu Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Gözde Yüksel, Avukat İsmail Eşitti ve iş adamı Rasim Özdemir yer aldı.

Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.