Rektörümüzün Ramazan Bayramı Mesajı

Cemiyeti bir araya getiren, dargınların barışmasına vesile olan, birlik, beraberlik ve dayanışma hissiyatının en üst seviyede yaşandığı bayramlar, maddi ve manevi kültürümüzün temellerini meydana getiren unsurlardan biridir.

Asırlar boyunca dünya üzerinde sulh ve adaletin tesis edilmesine liderlik eden büyük bir medeniyetin mirasçıları olarak, geçmişte olduğu gibi, gelecekte de bayramların hâsıl ettiği bu muazzam ve mukaddes hisleri muhafaza ederek, gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Üniversitemizin kıymetli personeli ve öğrencilerimiz olmak üzere, ilimizin, milletimizin ve bütün İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; sulh ve huzurun hâkim olduğu bir dünyada birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz nice bayramlara vasıl olmayı Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Prof. Dr. Seyit AYDIN

Rektör

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.