Adalet Komisyonu Başkanı Rektörümüze Veda Ziyaretinde Bulundu

Adalet Komisyonu Başkanı Galip Akpınar Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın; “Sizinle tanışmaktan memnun olduk. İnşallah bundan sonra ki vazifelerinizde başarılarınızın devamını diliyoruz ve İnşallah ailece mutlu ve huzurlu olursunuz. Memleketimizin de huzurlu olması en büyük temennimiz budur. Sizin için İnşallah her şeyin hayırlısı olur. “dedi.

Ziyaret esnasında konuşan Adalet Komisyonu Başkanı Galip Akpınar; “Üniversitenin Kastamonu’ya olan katkıları çok büyüktür. Bilimsel çalışmalarınızda ve Patentlerinizde belirli bir ilerlemeniz var İnşallah daha da artar. Üniversitemiz 10 Yılı aşmış süredir İlimize ve Milletimize hizmet etmeye hizmet ediyor ve Siz olduğunuz sürece İnşallah bu devam edecektir. Sizinle çalışmaktan ayrıca onur duyduğumu belirtmek isterim. Allah yolumuzu açık etsin İnşallah” dedi.

Ziyaret, Üniversitemiz Şeref Defterinin imzalanması, hediye takdimi ve Fotoğraf çekiminin ardından son buldu."

Kastamonu Üniversitesi Rektörü

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.