Özel Hazerbey Eğitim Kurumları Röportaj Kulübünden Rektörümüze Ziyaret

Özel Hazerbey Eğitim Kurumları Müdürü Fehmi Ercan, Özel Hazerbey Eğitim Kurumları Fen Bilgisi Öğretmeni Naciye Maden ve Özel Hazerbey Eğitim Kurumları Röportaj Kulübü üye öğrencileri 22 Mayıs 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret ederek kendisiyle bir röportaj yaptılar.

Ziyarette Röportaj Kulübü üye öğrencileri Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’a Üniversitemiz hakkında sorular sordu. Rektörümüz de kulüp öğrencileri tarafından kendisine yöneltilen sorulara cevaben Üniversitemiz hakkında bilgiler verdi.

Röportaj ziyareti Rektörümüzün kulüp öğrencilerine hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.