Rektörümüzün Anneler Günü Mesajı

Annelerimiz, dünyaya getirdiği evlatlarını büyük bir gayretle büyüten, sevgi ve şefkatin sonsuz kaynağı, en sıkıntılı zamanlarımızda en yakınımızda olan mukaddes varlıklardır. ''Cennet anaların ayakları altındadır'' hadisi annelerimizin ne kadar kıymetli olduğunu bizlere göstermektedir. Karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabrını çocuklarından esirgemeyen annelerimiz her zaman baş tacımız olacaktır. Bize merhamet ve iyilik duygularını kazandıran annelerimize her zaman minnettarız.

Kastamonu Üniversitesi olarak, başta şehit anneleri olmak üzere, kalplerinde taşıdıkları sınırsız sevgi ve sabırla, dünyanın en mukaddes vazifesini yerine getiren bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar temenni ediyoruz.

Prof. Dr. Seyit AYDIN

Kastamonu Üniversitesi Rektörü

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.