Kırgızistan İktisat ve Girişimcilik Üniversitesi ve Kırgızistan Celalabat Üniversitesi’nden Rektörümüze Ziyaret

Kırgızistan İktisat ve Girişimcilik Üniversitesi’nden Öğretim Görevlisi Nurcemal Mirazbaeva ve Öğretim Görevlisi Gülnara Anarbaeva ile Kırgızistan Celalabat Üniversitesi’nden Öğretim Görevlisi Dianara Altayeva 12 Nisan 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında, ziyaretçi öğretim görevlileri Kırgızistan’dan mesajlarını Rektörümüze arz ettiler. Ayrıca Üniversiteler arasında yapılabilecek ortak faaliyetler hususunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.