Rektörümüzün Regaib Kandili Mesajı

Regaip Kandili, “üç aylar” olarak bilinen mukaddes ve bereketli bir maneviyat mevsimine girdiğimizin habercisidir. Recep ayının ilk cuma gecesine tekabül eden Regaip Kandilinde Allahü Teâlâ, inananlara ihsanlar ve ikramlar sunar. İstifade etmesini bilenler, bu gecede büyük faydalar sağlarlar.

Günah ve kusurlarımızdan arınma gayretine girdiğimiz bu mukaddes ayların bütün İslam âlemine refah ve huzur getirmesi temennilerimizle başta üniversite mensuplarımız ve Kastamonu halkı olmak üzere bütün İslam âleminin Regaip Kandilini tebrik ederim.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.