Kastamonu Üniversitesi Başarıya Doymuyor

18-23 Mart 2017 tarihinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonları tarafından Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonasında iki kategoride Üniversitemizi temsil eden Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Hasan Tetik sol bilekte birincilik, sağ bilekte ise ikinci olarak madalyaları Üniversitemize getirdi.

--

Şimdiye kadar 4 Dünya Şampiyonluğu, 2 de Avrupa Şampiyonluğu bulunan Üniversitemiz Turizm Fakültesi öğrencisi Abulfaz Mehdisoy başarılarına bir yenisini daha ekledi. WMAC tarafından Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’te düzenlenen Karma Dövüş Sanatları Dünya Kupası maçında 60 Kg’da Karma Dövüş Sanatları dalında birinci olan Abulfaz Mehdisoy, kupayı Üniversitemize getirdi.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.