Esenboğa Havalimanı ve Kastamonu Havalimanı Müdürlüğünden Rektörümüzü Ziyaret

Esenboğa Havalimanı Başmüdürlüğü Baş Müdür Yardımcısı Yücel Karadavut, Kastamonu Havalimanı Müdürü Yılmaz Hacıoğulları, Esenboğa Havalimanı Büyük Şeref Salonu VİP Müdürü Murat Turhan, Kastamonu Havalimanı İşletme Şefi Murat Taylan Öncel 24 Mart 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette,  Üniversitemiz ve Kastamonu hakkında görüşler paylaşılarak, gündeme dair değerlendirmelerde bulunuldu. Rektörümüz Kastamonu Havalimanı Müdürü Yılmaz Hacıoğulları’na yeni görevinde başarılar diledi. WUSHU ve Muaythai sporları ve sporcuları ile alakalı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret Esenboğa Havalimanı Başmüdürlüğü Baş Müdür Yardımcısı Yücel Karadavut’un Rektörümüze hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 2 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.