Rektörümüzün 21 Ekim Gazeteciler Bayramı Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın 21 Ekim Gazeteciler Bayramı vesilesiyle mesaj yayınladı.

Aydın mesajında “Basın camiamız, cemiyetimizin doğru, tarafsız ve hızlı haberdar olması için zaman mefhumu gözetmeden zor şartlarda vazifelerini yürütmektedir. Ayrıca ülkemizin ve vilayetimizin daha ferah yarınlara ulaşmasında gayret sarf etmektedir ve mühim katkıları bulunmaktadır.

Bizde Kastamonu Üniversitesi olarak, başta vilayetimiz olmak üzere bütün basın mensuplarının 21 Ekim Gazeteciler Bayramını kutluyoruz. Çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyor, başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 3 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.