Öğrencimiz Eldar Elizade Azerbaycan Medyasına Konuştu

Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğrencimiz ayrıca Karma Dövüş Sanatlarında Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan Sporcumuz Eldar Elizade, Azerbaycan Medyasına Röportaj verdi.

Eldar Elizade açıklamalarında Türkiye’de Kastamonu Üniversitesinde iktisat bölümünde okuduğunu aynı zaman da spor çalışmalarını sürdürdüğünü ve Kastamonu’da özel bir salonda çalışmalara devam ettiğini söyleyerek hedeflerine ulaşmak için çalışmalarına titizlikle devam edeceğini belirtti. Aynı zaman da bu dalda çalışma yapacak olan arkadaşlarında tavsiyelerde bulanan Eldar Elizade ‘ Çalışmalarında dürüst ve ahlaklı çalışmaları gerekiyor. Spor yapan arkadaşlar göz önünde olduğu için devletimize ve milletimize uygun davranışlar sergilemesi gerekir’ dedi.

Bizde Kastamonu Üniversitesi olarak başarılarının devamını diliyoruz.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 3 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.