Adalet Komisyonu Başkanından Rektörümüze İadeyi Ziyaret

Adalet Komisyonu Başkanı Galip Akpınar rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’a iadeyi ziyarette bulundu.

Kastamonu ile ilk defa tanıştığını ve Kastamonu’yu çok beğendiğini ifade eden Akpınar “Rektör Hocamız göreve başladığımda ziyarette bulundular bundan dolayı çok memnun oldum. Bizde bugün iadeyi ziyarette bulunmak istedik. Ayrıca yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun. Üniversiteler şehirler için çok önem arz ediyor. Kastamonu Üniversitesi de Kastamonu için büyük öneme sahip. Bundan dolayı da başta Sayın Rektör Beyi ve üniversiteyi kutluyorum ve bundan sonrası içinde başarılarınızın devam etmesini temenni ediyorum” diyerek iyi dileklerini ifade etti.

Rektör Aydın’da ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ziyaretiniz bizi ziyadesiyle mutlu etti. Kastamonu’da ki vazifeniz sizlere hayırlı olur inşallah. Güzel temennileriniz içinde çok teşekkür ederiz. Sizlerin de yeni adli yılınız hem sizlere hem de Kastamonu’ya hayırlı olur inşallah” dedi.
Ziyaret samimi bir sohbetin ardından son buldu.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 3 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.