Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rektörümüzü Ziyaret Etti

Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Altun, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı 29 Eylül 2015 tarihinde makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde ilimizde göreve başlayan Müdür Mehmet Altun, tanışmak ve Üniversiteyle işbirliği konusunda görüşmek sebebiyle yaptığı ziyarette iki kurum arasında önceden başlatılan ve devam eden projelerin sürdürüleceğini ve Üniversitenin ilgili birimleriyle yeni projeler hazırlamak istediklerini ifade etti.

Rektörümüz Aydın da ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek, Müdür Mehmet Altun Bey’in Kastamonu’ya önemli katkılar sağlayacağını düşündüğünü belirtti. Özellikle Üniversitemiz Toplum ve Kadın Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinin planladığı projelerle işbirliği faaliyetlerinin daha da geliştirileceğini ifade ederek, Kastamonu için birlikte birçok çalışma ve faaliyetin yapılabileceğini söyledi.

Ziyarette Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görevli Sosyal Hizmet Uzmanı Şaban Çakıroğlu’da hazır bulundu.

Kastamonu Üniversitesi, 01 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı kanunla kurulmuş olup; şu an 13 fakülte, 3 enstitü, 3 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokulu'ndan oluşmaktadır.